Burçlar

2021 Yılı Başak Burcu Olumlu ve Olumsuz Özellikleri

Başak burcunun özellikleri hakkında merak ettiğiniz istediğiniz bütün bilgileri bu makaleyi inceleyerek bulabilirsiniz.

2021 Başak Burcu Kişisel Özellikleri

Başak burcu kişisel özellikleri onlar daha çok yönetici gezegeninde hep bilgi ararlar dolayısıyla onlar bilgi donanımlı kişilerdir bu yüzden Başak burcular hep ayrıntı ve detaya önem verirler sürekli bir inceleme içerisindeler çalışkan ve zeka seviyesi oldukça yüksektir güvendikleri ve sevdikleri kişiye karşı her zaman yardım etmeyi severler ama eğer sevmeseler de inanmadıkları anda her zaman soğuk ve önyargılı davranıyorlar. Başak burcu kişiler ömrüm boyunca hep tembel olduklarını bilirler ve birisine bir şey anlatınca oldukça yorucu davranırlar boğulma riskleri her zaman fazladır gelişigüzel olayları asla kabul etmezler kendini asla ve asla kullandırtmazlar.  Sınırları ve çizgileri her zaman vardır. Özellikle çok dürüstlerdir. İçli ve dışlı olmalarıyla bilinirler. Her zaman karşıdaki kişiye karşı soğuk ile mesafeli davranırlar.

2021 Başak Burcunun Fiziksel Özellikleri

Başak burcunun fiziksel özellikleri diğer merak edilen konular arasındadır başak burcu kadınların fiziksel özelliği daha çok boy bel beyaz tenli ya da esmer olarak bilinir. Özellikle bel kısmı çok ince boyları da oldukça büyüktür normalde saçlar her zaman uzun olur ve koyu renklidir. Onlar için saç en önemli noktadır. Başak kadınlar gözleri çok güzeldir ve onlara bakınca etkisinde kalırsınız. Karizması her zaman fazladır.  Hem kadınlarda hem erkeklerde ve bu özellik fazladır. Sistemli ve disiplinli halleriyle kişileri etkiler asla dağınık sevmezler.  Girişi güzel olmazlar her zaman bakımlı ve iyi görünümlü olurlar. Özellikle elbiseleri ne kadar klasik olsa da aşırı etkileyici bir yapıya sahiptir.

Başak Burcu Hangi Aydadır?

Başak burcu hangi aydadır başak burcu renk seçimi sarı turkuaz uğurlu taşları ise her zaman mavi renkli ve sayı olarak 5’tir şanslı günleri ise her zaman çarşamba günüdür. Karşıt olan burçları balıktır. Çiçekleri Menekşe Zambak veya lavanta gibi özelliklere sahiptir. Tarihler ise 22 Ağustos ve 23 Eylül aralıklarında doğan kişiler başak burcu olarak bilinir. Bu tarihler arasında doğan herkes başak burcunun özelliğini taşır.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu