Burçlar

2022 Terazi Burcu Kadını Özellikleri Nelerdir?

2022 Terazi Burcu Kadını Özellikleri Nelerdir? Sürekli göz önünde olan , zarifliğiyle dikkat çeken , zekasıyla şaşkına çeviren, adaletiyle gönülleri fetheden bir burçtan bahsedeceğiz! 🙂 Haydi başlayalım o zaman.

2022 Terazi Burcu Kadını Özellikleri Nelerdir? Terazi burcu kadınlarının en göze çarpan özellikleri her zaman gerçekçi ve naif bir yapıda olmaları , zariflikleriyle herkesi büyülemeleridir. Hayatı güzel ve anlamlı kılacak her şeye sahip olmak isterler. Bu yüzden büyük paralara ihtiyaçları vardır. Kendilerini güzel hissedecekleri kıyafetlerle olmayı , gösterişli bir o kadar da duru görünmeyi ilginç bir şekilde başarırlar. Ariana Grande ‘nin ”7 Rings” şarkısı terazi burcu kadınlarına ithafen yazılmış olmalı 🙂

Terazi Burcu Kadını Özellikleri

İşine ve aşkına tutkuyla bağlanırlar. Duygusal dünyası hep karışık olsa da sevdiği adama sadık kalır ve onun özlemini çekerler. Özlemleri büyük olursa terazi kadınının hiç çekilmeyecek kaprislerine maruz kalabilirsiniz. Terazi burcu kadınıyla birlikteyseniz sakın ha ilgisiz bırakmayın derim 🙂 . Terazi burcu kadını nerede nasıl davranacağını bilir ve kendisine verilen tavsiyelerden hiç hoşlanmaz aksine tavsiye veren kişiyi boğmak isteyebilir :). Sadece çok değer verdiği insanların tavsiyeleri gözüne batmaz. Terazi burcu kadını bulunduğu her ortamın sıcak bir hal almasını ve güzelleşmesini sağlar , insan ilişkilerine önem verirler , yalnız kalmaktan hoşlanmazlar sosyal olmak onlar için kaçınılmazdır. Terazi burcu kadınları özgün olmayı severler ve yaptıkları her şeyde birinci olmak isterler. Eğer bir parti ya da organizasyon varsa bunu illa ki bir terazi burcu kadını yönetmek ister.

Terazi burcu kadını dram sevmez, acındırılmaktan nefret eder, bu yüzden olacak ki gerçekten önemli bir derdi varsa bile acılarını saklamaya çalışırlar, onun kendini açması çok zordur, karşı tarafın samimiyetine büyük bir içtenlikle inanması gerekir.

Terazi burcu kadını çok iyi bir dinleyicidir. Olaylara mantıklı ve güzel yorumlar katarak çözümler bulabilir.

Şimdi gelelim terazi kadınının en çekilmez özelliklerinden biri olan ”inadım inat ! ” özelliğine. İnat ettiyse kesinlikle karşısındaki kişinin tepkisiz kalarak ona karşılık vermek yerine güzel bir dille konuyu ertelemesi ya da tamam diyerek geri çekilmesi şiddetle tavsiye edilir! 🙂

Terazi kadını gücü sever ve güçlüdür. Partnerinin de böyle olmasını ister.

Ve son olarak terazi kadını çekiciliğinin, tüm iyi ve kötü yanlarının her zaman farkındadır! 🙂

 

 

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu