Moda

2018 İlkbahar Yaz Modası

Yeni sezonun yaklaşması ile birlikte ilkbahar yaz modası için hazırlanan kıyafetlerde modayı belirlemeye başladı. Farklı tarzlarda hazırlanan kıyafetler özellikle günlük hayattan gece görünümüne kadar en uygun seçeneklerin belirlenmesine yardımcı oluyor. Sokak modasında yeni sezonda denim, bisiklet şortlar, uzun trençkotlar, dikkat çekerken özellikle transparan seçimler her alanda kullanılacak olan parçaları oluşturuyor.

Parıltılı detaylar da bu sezon kullanılacak. Taş ve pullar özellikle kıyafetlerde verilecek olan detaylar için vazgeçilmez seçenekleri oluşturuyor. Kıyafetlerde olduğu kadar aynı şekilde ayakkabı ve çantalarda da pul ve taş detayları dikkat çekiyor. Modayı yakından takip ederek hayatında uygulamak isteyen bayanlar bu sezon özellikle geçmiş dönemlerin esintisini modada yaşayacak.

Pastel renk tonları da 2018 yaz modası için kullanılacak olan ayrıntılardan biridir. Birbirinden farklı renk tonları özellikle pastel renkler ile çarpıcı bir görüntü oluşmasını sağlayacak. Baharın geldiğini haber veren bu renkler bu sezonda sıklıkla tercih edilecek. Farklı tarzlara göre hazırlanan kıyafetlerde özellikle pastel tonlar farklı renklerin geçişleri üzerinde etkili olacak. Aynı şekilde renk karmaşası da bu sezon dikkat çekmek isteyenler için pastel tonların yanı sıra renk oyunları ile farklı bir görüntü ortaya konulmasını sağlayacak.

Yeni Sezon Trendleri

Yeni sezonun trend seçimleri özellikle bayanlar için çarpıcı tercihler yapılmasını sağlayacak seçenekleri oluşturuyor. Farklı tarzlarda seçim yapmak isteyen bayanlar günlük hayatlarında olduğu gibi gece görünümünde de birbirinden şık ve tarz kıyafetleri tercih edebilirler.

İlkbaharın gelmesi ile raflarda özellikle canlı renkler yer almaya başladı. Bu durumda 2018 trendleri de canlı olduğu kadar pastel renklerin birleşimden oluşuyor. Hareketli tercihler yapmak isteyenler özellikle dikkat çeken canlı renkleri tercih ederken daha çok pastel tonlar ile sakin görünmek isteyenler için pastel renk modası bulunuyor.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu